Loop jij vast met je scriptie? Stel je het schrijven van webteksten of samenvattingen steeds maar uit? In zakelijke teksten is het extra belangrijk om duidelijk, kort en bondig te zijn. Je kunt jezelf eenvoudig aanleren hoe je dat doet. De focus in deze cursus ligt op:


Zakelijke Schrijfspirit (1 dag):

Naar de kern in korte en lange teksten 
Ritme in tekst (Woordvolgorde om zinnen meer kracht te geven)

In de ochtend werk je aan vrije oefeningen die je uitdagen anders naar tekst en schrijfstijl te kijken. In de middag ga je concreet aan de slag met een selectie teksten uit je eigen project. Omdat zakelijke teksten vaak zijn gekoppeld aan strikte doelen, bespreken we deze individueel voor we starten. Oefeningen worden hierop aangepast.

Resultaat: Na afloop van de dag kun jij eigen tekst kritisch beoordelen en verbeteren. Met eenvoudige middelen weet je structuur aan te brengen in je inhoud en ben je effectiever in communicatiedoelen. Vol zelfvertrouwen lever jij je teksten nu in!

Heidy van Beurden gaf de zakelijke schrijftraining aan diverse masterstudenten en het communicatieteam van een groot internationaal leasebedrijf. De zakelijke training kan ook plaatsvinden bij jouw organisatie.