“Het is mijn ambitie om jouw verhaal tot leven te brengen. Of het nu gaat om persoonlijke ervaringen met wie jij anderen wilt inspireren of om het formuleren van een zakelijke tekst.

Mensen en hun ervaringen zijn altijd de rode draad in mijn werk. Als (eind)redacteur mag ik met zoveel inspirerende mensen samenwerken! Zoals eigenwijze ondernemers en ontwerpers of doorzetters met een chronische ziekte. Door samen de juiste vragen te stellen en beantwoorden, ontstaan verhalen die anderen weten te raken en ertoe doen. Eerlijk en to the point.

Het is prachtig als mensen zichzelf blij verrast herkennen in een interview dat ik met ze mocht houden. Of als organisaties een samenvatting lezen van hun complexe vraagstuk en reageren met: Natuurlijk! Zó zeg je dat!

Het mooie is: jouw eigen verhaal is er al. Bestaat al in je gedachten. Ik help je vooral met een andere blik naar je ideeën en woordkeuze te kijken, zodat jij tot de kern komt van je eigen boodschap.”

Heidy van Beurden schrijft en redigeert content voor overheden en bedrijven (van startup tot multinational). Ze publiceerde meerdere boeken over innovatie in Europa en schreef ´We doen het gewoon´, over de levenslessen van Nederlandse pioniers in het buitenland. Voor de zorgsector schreef Heidy o.a. de ervaringsverhalen van mensen met MS en voor de watersector de reflectie van mensen aan de vooravond van hun pensioen. Ook begeleidt ze auteurs met hun master of scriptie.